En Directo en Cines - Temporada 2018/19

A CINEMA VILANOVA CÍRCOL CATÒLIC tenim el plaure de presentar-vos des de la Royal Òpera House de Londres, la nova temporada de directes 2018/19. Un programa amb clàssics populars i noves produccions.
Retransmissions en directe amb els millors i més actuals sistemes digitals de projecció i so, els quals ens faran transportar-nos per viure d’a prop aquests grans espectacles.


Programació:

Dijous dia 20

20:00h

Opera Gala amb Jonas Kaufmann

Gènere: òpera -

Una gala extraordinària plena d’emocions! és com la premsa especialitzada exalt l’anomenat? “Concert de l’any” amb Anja Harteros, Ekaterina Gubanova, Jonas Kaufmann i Bryn Terfel, quatre extraordinàries veus representant la cimera de les superestrelles de la música clàssica.

Acompanyats per la Badische Staatskapelle i sota la batuta de Marc Armiliato, van explorar algunes de les òperes més notables i populars, combinant tots els trets d’aquest gènere suprem musical en un concert únic: bellesa, màgiques melodies, tragèdia, i una passió desbordant. Un ramell d’àries i duos que encisen a l’audiència des del primer acord, oferint una experiència única per a l’espectador.

Des del impactant “Morró, ma cosina grazia” de Verdi, Un ballo in Maschera cantat per Anja Harteros,? Bryn Terfels amb la seva punyent “Li veau d’or est toujours Debout” de Gounods Faust, incloent a? Jonas Kaufmann i Ekaterina Gubanovas amb la seva interpretació dramàtica de l’obra mestra de Mascagni Cavalleria Rusticana.

L’elenc que Baden-Baden Festpsielhaus assoliment reunir per a aquesta Gala de l’Òpera, va ser realment un somni: Jonas Kaufmann, “el tenor més important i versàtil de la seva generació” (New York Times). Anja Harteros coneguda com “la soprano del segle”. El baríton Bryn Terfel “L’estrella gal·lesa” que es troba entre les més destacades i poderoses veus en el món de la música clàssica i per descomptat no podem oblidar a Ekaterina Gubanova, una de les millors mezzo-sopranos de les últimes generacions.