Programació:

Dijous 25 de febrer

19:00h

ORPHÉE ET EURIDICE Teatro alla Scala

Gènere: Òpera - Duració: 2h 32min

Conductor
Michele Mariotti
Director
Hofesh Shechter i John Fulljames
Coreògraf
Hofesh Shechter
Emetre
Juan Diego Flórez | Christiane Karg | Fatma va dir
Numero d’actes
Opera en tres actes
Temps total de funcionament
Part 1: 1h12 / Part 2.56 min

Cantat en
francès
Subtítols
Castellà
Data d’execució
2018-03-01

Juan Diego Flórez va enlluernar al públic ja la crítica quan va interpretar el virtuós paper de Orphée en la primera posada en escena de la Scala de l’òpera de Gluck en la seva versió francesa: “Juan Diego Flórez va donar una lliçó d’estil. El seu to és més fosc i la seva projecció més modesta que en el passat, però la classe és permanent. La seva agilitat i legato són absolutament emocionants. Les ovacions eren interminables ”. (Corregués della sàrria)

 


Programació:

Dijous 11 de març

19:00h

Rigoletto , Teatro dell’opera di Roma

Fosca tragèdia de passió, traïció i venjança, Rigoletto se centra en la dramàtica figura del bufó de la cort geperuda. L’òpera és un estudi profund de l’home. La qüestió de la deformitat s’uneix indissolublement a la culpa, referint-se al contrast mil·lenari entre la lletjor com desarmonía i la desproporció moral enfront de l’ideal de perfecció física com a concurrència simètrica amb un ordre natural. Rigoletto està lesionat, i en aquest moment té una malformació que ha d’estar marcada des del naixement per faltes que els pares havien comès; Rigoletto té faltes que no són pròpies. La veritable maledicció és convertir-se en assassí.

En la visió de Michieletto, el drama de Verdi, ambientat en un món criminal imaginari, es converteix en un relat cinematogràfic amb un ritme narratiu extraordinari. Sempre hi ha una mescla de realisme i visió onírica. Ho subratllen també els vídeos en els quals veiem somnis, records del passat; aquests somnis i records revelen passatges de tendresa, melancolia i dolçorConductor
Damiano Michieletto

Director
Daniele Gatti

Elenc
Roberto Frontali | Iván Ayon Rivas | Rosa Feola | Riccardo Zanellato | Martina Belli

Numero d’actes
3

Temps total de funcionament
2h07

Cantat en
italià

Subtítols
Español