En Directo en Cines - Temporada 2018/19

A CINEMA VILANOVA CÍRCOL CATÒLIC tenim el plaure de presentar-vos des de la Royal Òpera House de Londres, la nova temporada de directes 2018/19. Un programa amb clàssics populars i noves produccions.
Retransmissions en directe amb els millors i més actuals sistemes digitals de projecció i so, els quals ens faran transportar-nos per viure d’a prop aquests grans espectacles.


Programació:

Dilluns 15 d’octubre

20:15h

MAYERLING, Royal Opera House

Gènere: Ballet - Duració: 3h 15min, dos intermedis inclosos
Direcció: Koen Kessels. Coreografia Kenneth Macmilla
Interpretació: Steve Mcrae, Sarah Lamp, Laura Morera...

DESITJOS PERILLOSOS, SECRETS FAMILIARS I INTRIGUES POLÍTIQUES aguaiten a cada MOMENT D’AQUESTA AUDAÇ COREOGRAFIA EN EL BALLET DE KENNETH MACMILLAN INSPIRAT EN FETS REALS.

Mayerling és un clàssic del repertori de The Royal Ballet, amb la seva profunditat emocional, les seves evocadores imatges i un dels papers més exigents mai creats per a un ballarí. Kenneth Macmillan coreografiar una obra complexa sobre l’hereu psicològicament turmentat de l’imperi dels Habsburg, el príncep hereu Rodolfo.

Des del començament del ballet, el glamur de la cort austro-hongaresa contrasta amb el rerefons d’una intriga sexual i política que impulsa la història cap a la seva violent clímax amb un doble suïcidi.

L’extens repartiment permet l’ús d’impressionants conjunts, a més dels nombrosos sols que conté el ballet, d’un caràcter molt personal, i de pas de deux d’un erotisme pertorbador. Aquest ballet, ple d’intensitat, bogeria i passió, demostra que de vegades la veritat és més escandalosa que la ficció.